Stiri

Descrierea nu este absolut necesară, cu toate acestea unele teme o pot afișa.

Unde să-ți cauți bunurile care ți-au fost furate?

Dacă ai ajuns în situația nefericită de a-ți fi furat un bun, există câteva locruri pe care îți recomandăm să le verifici. De regulă, motivul pentru care anumite obiecte sunt furate, în special cele de valoare, este să fie vândute mai departe. De aceea, este important să știi care sunt cele mai importante și utilizate locuri în care o astfel de persoană ar putea duce obiectul, spre vânzare. Citeste mai mult….

Povestea Mini Cooper-ului care a fost găsit cu ajutorul Facebook

Pentru cei mai mulți dintre noi, Facebook a devenit principala modalitate de a comunica între noi. S-a integrat atât de mult în viețile noastre, încât am ajuns să anunțăm momentele importante ale vieții mai întâi pe Facebook și apoi prin intermediul telefonului. Pe Facebook anunți când te căsătorești, când ai un copil, îți ții prietenii la curent cu poze din concediu și, uneori, le povestești și despre lucrurile mai puțin plăcute care ți se întâmplă. Așa a fost și cazul lui Roland, cel care a reușit să-și găsească mașina furată prin intermediul Facebook. Ce a făcut el, mai exact? citeste in articol…

  • obiecte-furate.ro
  • 2 March 2014 23:32
  • Stiri

Topul celor mai furate obiecte!

Hoții cauta să fure bunurile pe care cred ca le pot lua usor si apoi le pot vinde rapid!

Dupa parerea www.Obiecte-Furate.ro, hotii cauta in principal sa fure bunurile in ordinea de mai jos, motiv pentru care trebuie sa acordati o atentie sporita.

Nu uitati ca inregistrarea bunurilor furate pe acest site, sporeste sansele de recuperare a bunurilor. Procedura este simpla si gratuita.

Sfaturi pentru prevenirea furturilor din buzunare

tentie! Deseori furtul este comis in grup. Un individ provoaca inghesuiala, altul fura, iar al treilea primeste portofelul. Daca victima sesizeaza, portofelul este aruncat.

Sfaturi pentru barbati

– Nu purtati portofelul in buzunarul de la spate al pantalonilor
– Folositi o borseta in care sa va pastrati portofelul si banii;
– Nu tineti banii in buzunarele laterale ale hainelor, sunt cele mai vulnerabile locuri;

  • obiecte-furate.ro
  • 2 December 2012 1:36
  • Stiri

RECOMANDARI PENTRU PREVENIREA FURTURILOR DIN LOCUINŢE

Este neplăcut ca atunci când te întorci de la serviciu sau din concediu, să îţi găseşti locuinţa prădată de hoţi. Unii cetăţeni îşi pun întrebarea: „De ce tocmai la mine ?” după vizita unui infractor în locuinţă.

Practica demonstrează că reuşita în activitatea lor infracţională se bazează şi pe ajutorul acordat de victime atunci când se lasă ferestre deschise, când uşile nu sunt asigurate cu încuietori sigure, se lasă cheia sub preş sau bilete în uşă de genul „sunt plecat în concediu; lipsesc câteva ore…”etc. Este lesne de înţeles că în faţa unor asemenea înştiinţări un răufăcător nu mai are nevoie de alte informaţii.

Pentru că este mai uşor să previi decât să combaţi, vă recomandăm câteva măsuri simple dar eficace care,

  • obiecte-furate.ro
  • 26 November 2012 10:55
  • Stiri

Bad Behavior has blocked 64 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: