Telefoane Mobil

Cum mi-am recuperat telefonul Iphone pierdut in Cluj la Untold Festival !

Iphone 6, Cluj, Untold, Ursus

Asigurare telefon mobil in caz de furt. Se merita?

Așa cum menționam într-un articol anterior, primul loc în rândul obiectelor preferate de hoți este ocupat de telefoanele mobile, în special smart phones. Din fericire, marii operatori de telefonie mobilă au introdus și în România posibilitatea de a-ți asigura telefonul împotriva cazurilor de distrugere, tâlhărie sau furt. Ce presupune asigurarea telefonului în caz de furt? Citeste in articol si ai sa vezi…

Victima a unui furt?

În fiecare zi, ne confruntăm sau vedem la știri situații în care anumitor persoane le sunt furate bunuri materiale, acte, bani sau alt fel de bunuri, și ne întrebăm „Dacă mi s-ar întâmpla mie, ce aș face?”. Răspunsurile variază de la „aș încerca să dau de hoț” sau „mi-aș face dreptate singur” până la „fac reclamație la poliție” sau „renunț la idea de a îmi recupera bunul furat”. Acest articol este scris în scopul îndrumării persoanelor care au fost puse într-o situație de acest gen dar nu au știut ce trebuie să facă. Citeste mai departe in articol…

Topul celor mai furate obiecte!

Hoții cauta să fure bunurile pe care cred ca le pot lua usor si apoi le pot vinde rapid!

Dupa parerea www.Obiecte-Furate.ro, hotii cauta in principal sa fure bunurile in ordinea de mai jos, motiv pentru care trebuie sa acordati o atentie sporita.

Nu uitati ca inregistrarea bunurilor furate pe acest site, sporeste sansele de recuperare a bunurilor. Procedura este simpla si gratuita.

Localizarea iphone-ului furat

Ai fost victima unui furt de iphone? Ai activata functia “Find My Iphone”?.

Din pacate, pentru tine nu te ajuta cu nimic.

Pe internet gasesti tot felul de tutoriale, cum sa-ti instalezi tot felul de aplicatii care sa te ajute la localizarea telefonului furat.

Pornind de la banalul “Find my iphone” si pana la aplicatii care fac poze atunci cand se introduce codul gresit si mai apoi le trimit pe mail, toate sunt niste prostii.

Toate aceste aplicatii, nu fac decat sa-ti ocupe memoria telefonului, Citeste mai mult in articol

Bad Behavior has blocked 64 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: