Despre noi

Despre Obiecte Furate

Obiecte Furate isi propune sa devina cea mai mare baza de date din Romania cu obiecte raportate ca fiind furate. Ne dorim ca toate informatiile pe care le vom stoca sa poata fi cautate GRATIS de catre cetatenii tarii si de catre agentii de politie pentru a le permite acestora fie sa evite achizitionarea unor bunuri furate fie sa identifice proprietarii bunurilor recuperate de la hoti.

 

Verificarile pe Obiecte – Furate

Toate verificarile pe Obiecte Furate sunt GRATUITE pentru populatie si pentru politie. Puteti verifica dupa Serial Number orice obiect . Pentru a putea insa sa incarcati informatii despre obiectele furate, trebuie insa sa va inregistrati, dar aceasta procedura este foarte simpla si nu va ia mai mult de cateva minute.

 

Raportati bunurile furate pe Obiecte-Furate

Va recomandam sa raportati toate bunurile furate sau provenite din activitati infractionale, la cea mai apropiata sectie de politie. Cu toate acestea, puteti adauga valoare plangerii la politie, prin adaugarea informatiei pe Obiecte-Furate.ro. Asta inseamna ca toti utilizatorii acestui site, vor putea evita sa cumpere bunuri furate iar in cazul in care vor fi recuperate de politie, puteti fi contactat.

 

Pentru a putea raporta bunuri furate, pur si simplu creati un cont pe site. Apoi puteti adauga detalii despre aceste bunuri si puteti sa le raportati ca fiind furate. Aceasta informatie este apoi instantaneu indexata de catre motoarele de cautare si astfel hotilor le va fi mai dificil sa le vanda.

Bad Behavior has blocked 82 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: