Obiecte Gasite

Bunuri furate si recuperateRECUPERARE OBIECTE FURATE

Edit: 23.02.2016

in urma anuntului publicat pe site-ul obiecte-furate.ro, prin care a anuntat pierderea in taxi a unui Laptop Lenovo Yoga 3 Pro Argintiu, Oana a reusit sa-si recupereze bunul si acum a intrat fericita in posesia lui.

Bravo Oana .

 

 

Edit: 04.11.2015 

In 02.11.2015, administratorul site-ului www.obiecte-furate.ro, a primit un mail de la un angajat al unei unitati de politie din Cluj, din care rezulta ca Telefonul Iphone 4, raportat pe site ca fiind furat in Cluj, este depozitat in camera de bunuri de la sediul Politiei. Anuntul initial se afla aici .

Administratorul site-ului a reusit sa stabileasca legatura directa intre persoana care a pus anuntul pe site-ul www.obiecte-furate.ro si ofiterul de politie, iar in data de 04.11.2015 , a primit confirmarea de la pagubit ca a identificat si recuperat telefonul de la politie.

Multumim foarte mult ofiterilor de politie care au reusit identificarea bunului aflat in camera de bunuri ale politiei prin verificarea IMEI-ului cu bazele de date puse la dispozitie de www.obiecte-furate.ro.

In acelasi timp ma bucura faptul ca siteul www.obiecte-furate.ro, a mai contribuit la inca o poveste de succes.

 

Edit: 18.04.2014

Un nou bun a fost identificat cu ajutorul site-ului Obiecte-Furate.ro, cea mai mare baza de date cu obiecte furate.

In data de 16.04 a aparut pe site anuntul proprietarului unei automacarale disparuta din Alba Iulia. (aici ). A doua zi dupa ce anuntul a aparut pe site si a fost publicat pe site-urile de socializare si in grupurile din Sibiu si Alba Iulia, automacaraua a fost gasita.

Nu-i lasam pe hoti sa faca bani cu bunurile furate!

 

Edit:21.03.2013

Iata ca avem si a doua poveste de succes:

IN data de 07.03.2013 a fost publicat aici anuntul cu privire la furtul unei biciclete din Timisoara. Pe data de 13.03.2013 unul din cititorii site-ului www.obiecte-furate.ro a semnalat faptul ca pe siteul de anunturi publi24.ro de aici, este la vanzare o bicicleta similara cu cea de pe site-ul meu.

In urma contactarii proprietarului, acesta a sunat la politie si impreuna cu politia au reusit prinderea hotului . Iata mesajul postat pe pagina fe Facebook de catre proprietarul acestei biciclete:

“Olariu Nicu Update: am avut marele noroc ca cineva care a citit postarea de aici sa o vada la vanzare pe un site! M-a anuntat, eu am anuntat politia, ei s-au miscat neasteptat de repede si dupa cateva ore atat bicicleta cat si vanzatorul erau in sectia de politie! Asta chiar noroc 🙂 … Majoritatea celor cu care am vb erau convinsi ca e pierduta! Multumiri initiatorilor site-ului si paginii de fb cu obiecte furate!”
Multumim cu aceasta ocazie lui Radu care ne-a semnalat anuntul.

Edit: ianuarie 2013

Iata ca avem si prima poveste de succes despre “obiecte furate si recuperate”.

Userul Sorin Iorga a postat pe data de 30.10.2012 detalii despre furtul motorului sau Johnson BL 40 din incinta SC TAXI TITAN S.A.

In cursul zilei de ieri, am aflat ca datorita www.obiecte-furate.ro motorul a fost recuperat de catre proprietar si este din nou montat pe barca acestuia.

Sorin a avut amabilitatea sa-mi acorde cateva detalii despre cum a fost posibila recuperarea motorului, detalii care m-au incurajat sa acord acestui proiect o mai mare atentie, pentru ca FUNCTIONEAZA.

Pentru a proteja sursele nu o sa va spun decat ca motorul a fost recuperat din Dunavat, Tulcea, fiind achizitionat pentru suma de 1500 Ron de la hoti de catre un pescar de pe Dunare. In prezent se fac investigatii pentru a vedea implicarea firmei de distributie care a transportat motorul din Bucuresti in Tulcea. Ceea ce mi se pare absolut incurajator, este faptul ca politistii de la Tulcea indeamna amatorii de bunuri second hand din Tulcea sa le verifice pe site-ul meu sa vada daca nu cumva sunt furate.

 

Bad Behavior has blocked 82 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: